Smartlog v3 » Dagens bog » Bogløs
Opret egen blog | Næste blog »

Dagens bog

- og andre bøger

Bogløs

25. Mar 2006 14:06, klintholm

Der er dage, hvor jeg ikke læser. Det kan jeg kun beklage. Og det er allerede en løgn, for jeg læser jo hver dag, men at læse er jo at sidde med en bog og en bog er altså i min verden et stykke fiktion.
Jeg skal fortælles en historie, skal jeg.
I dag har været Kvium-dag i Aros - en superdag med min datter og kærestens to piger. Kvium kan det hele: afsky, rædsel, forundring, fascination, beluring, liderlighed, vold, kærlighed.....han er fanme underlig på den fede måde. Men jeg har ikke læst! I dag er der ikke nogen Dagens Bog!
I morgen ej heller; Dagen går med Provinsantikvarboghandlerforeningens generalforsamling. Prøv lige at forestille dig formanden tage telefonen: Provinsantikvarboghandlerforeningen, god dag! Vi kan ikke have en formand med talelidelse. OK! Den er stjålet fra Kim Fupz Åkeson, som i en af romanerne (jeg kan ikke lige huske hvilken) skriver at Statens Institut for Talelidelser må være svært at sige, hvis man har en talelidelse.
Jeg håber der snart kommer en ny bog af Bent Vinn Nielsen. Hold kæft hvor er jeg træt. God nat og gid Fanden tog den sommertid!

Kommentarer

 1. klaus
  26. Mar 2006 03:00
  1

  holger, klokken er 12, du skal op..!

 2. Steen Fibiger
  7. May 2010 09:51
  2

  Hej Klintholm, og andre der læser dette,
  Jeg er interesseret i at finde dit Fupz citat. Tror du, at det er fra Dyrekredsen?, som består af 12 fortællinger/noveller. Hvis du har læst Dyrekredsen? så er det måske dér? Jeg skal holde en historisk tale om Statens Institut for Talelidende, så det vil interessere mig meget at kunne få denne reference med!
  Tak for din hjælp,

  Steen

 3. Steen Fibiger
  7. May 2010 09:58
  3

  Jeg er selvfølgelig interesseret i at vide, hvilken af fortællingerne i Dyrekredsen det handler om, hvis du kan huske det!

Arkiv